Ik heb de dag heel positief ervaren. De activiteiten begeleiders van Dagje Horst aan de Maas hebben ons heel gastvrij opgevangen. Ze waren heel enthousiast en konden alles goed uitleggen.
Ontzettend professioneel en goed geregeld allemaal!
Welke activiteit heb je bij ons gespeeld?
Forbidden Floor, Quiz Quest & Sherlock Horst
Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit
We deden met een groep 3 activiteiten.
De middag begon eerst met de ''Sherlock Horst''. Ik vond dit, ondanks slecht weer, super leuk! We waren lekker actief bezig en konden ook het centrum van Horst een beetje leren kennen. Ook het leggen van verbanden in de zaak was een leuke uitdaging voor ons.
Daarna deden we de escape room ''Forbidden floor''. Ik zal hier natuurlijk niks over verklappen, behalve dat het heel gaaf was!
Echt een aanrader om hier op onder*zoek* uit te gaan en te puzzelen.
De avond sloten we af met de ''Quiz Quest'' en een drankje, het was een hele leuke pubquiz die zichzelf presenteert op een scherm. Hierbij vond ik de variatie heel leuk! Sommige vragen moet je net weten, maar er valt ook een boel te puzzelen met de materialen uit de kist die je krijgt. Ook moet je constant opletten op het scherm om niet iets te missen. Hierdoor bleef iedereen lekker geconcentreerd bezig!
Reactie Dagje Horst aan de Maas:
Bedankt voor je mooie en uitgebreide recensie Maura!
We zijn blij om te horen dat je het zo leuk hebt gehad. Graag tot een volgende keer! :)