2 aluminium regenpijpen met vergaarbakken besteld voor 12 uur, volgende dag netjes bezorgd. De dag erop dacht ik de oude regenpijpen te vervangen maar toen ik de doos opendeed bleek er maar 1 vergaarbak in te zitten gelijk contact gezocht dan is het jammer dat de klanten service alleen via mail en whatsapp te bereiken is. Maar goed gelijk een mailtje gestuurd dat ik 1 vergaarbak mist. Dan maar vast 1 regenpijp vervangen nieuwe beugels gemonteerd vergaarbak opgehangen regenpijp op maat gezaagd maar toen ik de folie ervan af haalde bleek de regenpijp een andere kleur te zijn. Weer gelijk een mail met foto gestuurd, kreeg een mailtje terug dat ze dezelfde dag een vergaarbak en 2 regenpijpen zouden opsturen.
Al met al heeft deze klus 2 dagen langer geduurd maar de kwaliteit viel mee zodat ik besloot om ook de ander regenpijpen van mijn huis te vervangen voor aluminium. Deze bestelling verliep in 1 keer goed.