Geen daadkracht, geen werkelijke hulp of actie. Sluiting dossier terwijl de probleem kwestie nog loopt. Ik zit er middenin.
Weinig tijd, nauwelijks ingelezen. Wel duidelijk gebeld en gesproken. Ze hebben wel goed besproken welke stappen zelfstandig gezet moeten worden, maar dat is nauwelijks hulp te noemen. Inhoudelijk geen advies. Alléén richtlijnen besproken.
Zonder overleg het eindigen terwijl ik daar veel tijd in heb gestopt dat juist aan te maken. Respectloos.
Ik aangeef dat de oplossing van de mediamarkt nog niet zeker is ( eerst zien dan geloven) en ik de communicatie van de mediamarkt niet vertrouw ( roepen steeds wat anders en andere medewerkers en bevestigingen werkelijke oplossing niet) De afhandeling van de kapotte was droogcombinatie is rondom heel vreemd.
Mails gestuurd met brief overleg en situatie overleg en communicatie mediamarkt, maar worden gewoon genegeerd.
Geen overleg met klant. Bewijsstukken helder gemaakt, maar ik word totaal genegeerd.
Hoe kan je nou een dossier sluiten, als iemand middenin het probleem zit?
Als de informatie veel is, dan moet je duidelijk zijn in wat je wel en niet wilt ontvangen en op welke manier.
Dat doe je in overleg met de klant en dan sluit je niet het dossier. Zo ingewikkeld is de zaak niet, het zijn vaste procedures neem ik aan. Waarom zet je jullie handtekening er niet onder als je de bewijsstukken helder hebt? Als die niet helder zijn, moet je dat vragen..
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, wat vervelend dat de behandeling van je dossier niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Toch bedankt voor het delen van de review en je feedback.
Vriendelijke groeten,
Bianca