2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure

F vd Veer

Goede verbale service, matige recovery qualiteit.

De recovery kan beter. Ik was in de mogelijkheid om de recovery nogmaals te doen via een ander bedrijf. Deze kon meer informatie recoveren als ook beter geindexeerd.
de metode van recoveren zou dus, als je het mij vraagt, verbeterd moeten worden.

Reactie Data Recovery Nederland:

Heel erg bedankt voor uw kritiek via feed back company.
Wij zijn ons er van bewust dat minder tevreden klanten vaak weggemoffeld worden. Wij zijn juist heel blij met uw opbouwende kritiek. Hier kunnen wij van leren en zo nodig onze werkwijze verbeteren.
Op grond van uw bericht, hebben uw case nogmaals doorgelopen om te kijken wat er is misgegaan.
Er was u een filelis met miniaturen ter controle verzonden. Hierop kon u nauwkeurig zien welke bestanden waren achterhaald.
In eerste instantie ging u niet akkoord met de filelist omdat u alsnog bij de fabrikant van de disk verhaal wilde halen in verband met garantie. Op grond hiervan hebben wij u duidelijk gemaakt dat, in dit stadium, deze case niet meer gecanceld kon worden aangezien in uw opdracht al het werk al was gedaan.
Daarna ging u wel akkoord met de filelist, waarop de herstelde data retour naar u is verzonden.
Het is fijn dat u alsnog beschikt over al uw data. Het is erg jammer dat u toen niet aangegeven hebt dat u bepaalde bestanden mistte. Wij zouden u hierbij in alle opzichten bij hebben kunnen staan in de vorm van een tweede recovery, eventueel in een andere vorm, om alsnog deze bestanden boven water te halen.
Nogmaals bedankt voor uw commentaar. Uw opmerking heeft ons ervan bewust gemaakt dat de communicatie na het verzenden van de filelist niet helemaal perfect is verlopen.
Hierover is direct een spoedvergadering ingelast. We zijn al tot een oplossing gekomen om soortgelijke miscommunicaties in de toekomst te voorkomen. Dit zal zo spoedig mogelijk worden doorgevoerd, zodat wij direct kunnen inspelen op de actuele situatie in het juiste stadium.

Score voor Data Recovery Nederland: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee