2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

Marielle

Ik kreeg lijsten met alle bestanden die wel of niet gevonden zijn.
Ze waren voor mij 1 groot vraagteken...!!!
Niet wetende hoeveel en welke bestanden nu gevonden zijn heb ik de recovery doorgezet.
Bijna 700 Euro betaald, en vervolgens krijg ik een schijf waar amper bestanden op staan.
Mijn harde schijf is gecrashed, er is blijkbaar niks bruikbaars van over gebleven.

De lijsten zijn zo onduidelijk.............
die hebben mij 700 Euro gekost.
EN BEDANKT!

zie ervaringen

Reactie Data Recovery Nederland:

Beste Marielle,
Bedankt voor uw reactie via Feed back company. Uw mening is belangrijk voor ons. Het is fijn dat u de moeite en tijd heeft genomen om ons te laten weten hoe u onze service heeft ervaren.
Het is jammer dat u niet tevreden bent over het resultaat. Wij begrijpen echter uw reactie niet helemaal en vinden uw beoordeling ongegrond.
U heeft van ons 2 lijsten ontvangen. 1 lijst met alle goed herstelde bestanden. En 1 lijst met een opsomming van de bestanden die onherstelbaar zijn gebleken. Dat deze bestanden onherstelbaar zijn gebleken is niet aan ons te verwijten. Wij hebben uw harde schijf niet beschadigd. Wij hebben gered wat er nog te redden viel.
In totaal is er ongeveer 84 GB aan data succesvol hersteld. Dit zijn maar liefst 153.300 bestanden verdeeld over 26.891 mappen.
In totaal waren ongeveer 32 GB van de bestanden beschadigd. Dit zijn slechts 335 bestanden verdeeld over 1061 mappen.
Dit resultaat is naar u toegestuurd ter controle. U was absoluut niet verplicht om akkoord te gaan met de filelist. Wij hebben geen reactie van u ontvangen waarin u aangeeft dat de lijsten u niet duidelijk zijn en dat u assistentie nodig heeft. Als wij hadden geweten dat u de lijsten onoverzichtelijk vond dan hadden wij dat graag nader toegelicht.
Tevens is dit het best haalbare resultaat gezien de vele beschadigde sectoren op de datalaag. Geheel op onze risico is het recoveryproces uitgevoerd. U had alle recht om van de recovery af te zien aangezien wij op basis van de No Cure No Pay garantie voor u de recovery hebben uitgevoerd.
Uw reactie op feedbackcompany schetst een vertekend beeld.
H. Ghilav

Score voor Data Recovery Nederland: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee