Boeven! Mijn data wel terug, maar 90% van de data was beschadigd. Heb wel 1000 euro moeten betalen..
Reactie Data Recovery Nederland:
Beste,
Allereerst vinden wij het hartstikke vervelend voor u dat niet al uw dierbare bestanden werkend zijn hersteld. Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent.
Om nuance in uw verhaal aan te brengen; u heeft in eerste instantie aangegeven zelf een recovery op deze harde schijf uitgevoerd te hebben welke niet succesvol is verlopen. Daarna heeft u de beschadigde bestanden opgeslagen op deze schijf (dat heeft u ons niet vermeld). Vervolgens is deze schijf gecrashed waarna u ons heeft ingeschakeld voor een recovery. Alles, maar dan ook alles, wat voor de crash op deze schijf stond, hebben wij succesvol achterhaald en wel in exact dezelfde staat als voor de crash.
Dat u vooraf zelf aan de slag bent gegaan om een recovery uit te voeren en deze niet is gelukt, is spijtig en heeft de schade verergert. Hieruit blijkt maar weer hoe belangrijk het is om zelf geen amateuristisch werk te verrichten en dergelijke zaken direct over te laten aan een professioneel bedrijf.
Wij begrijpen dat dit hartstikke vervelend is voor u maar stellen het niet op prijs dat u op deze manier uw frustraties op ons afschuift en ons ervan beschuldigd boeven te zijn. Dit zijn serieuze beschuldigingen die niet op de werkelijkheid zijn berust.
Zoals voor al onze klanten hebben wij ook voor u ons uiterste best gedaan.
Marina