2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

Marije

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed. Ze informeren je van te voren redelijk goed over de werkzaamheden en de voorwaarden, al heb ik daar af en toe wel naar moeten vissen. Ik vind het fijn dat ze, als er iets onduidelijk is, direct telefonisch contact met je opnemen. Verder had ik een goedkope recovery van 8-16 weken uitgekozen, maar na 3 weken was de recovery al klaar!

Duidelijke communicatie en offerte. Snelle recovery. Goede beveiliging van de nieuwe data.

Duidelijker zijn over de 70% regel (vanaf die percentage is de recovery geslaagd, dus volledig betalen). Hier heb ik zelf naar moeten vissen.

Reactie Data Recovery Nederland:

Beste Marije,
Bedankt voor je openhartige feedback via Feedback Company. Natuurlijk zijn wij blij als klanten tevreden zijn maar het kan natuurlijk altijd beter. Jouw eerlijke mening als ervaringsdeskundige is hierbij van groot belang.
Wij proberen de no cure/no pay- regeling zo goed mogelijk uit te leggen. Uit jouw woorden begrijpen we dat dit nog beter moet. We zullen blijven zoeken naar oplossingen om dit te verbeteren.
Een fijne dag gewenst.
Marina

Score voor Data Recovery Nederland: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja