Data Recovery Nederland heeft mij erg goed geholpen bij het herstellen van mijn externe harde schijf. De service is erg goed en snel. Duidelijk communicatie via de email. Door een probleem heb ik 1x moeten bellen en ook toen was de service erg vriendelijk en behulpzaam.
Ik ben enorm goed op de hoogte gehouden van de status van het proces en de schijf is een stuk sneller hersteld dan vantevoren verwacht wat enorm fijn is.
De verzendinstructie had geen informatie over wat er meegezonden moet worden. Daardoor was niet duidelijk dat de harde schijf van mij was en is die daardoor niet in behandeling genomen voor een week terwijl hij wel binnen was. Het is een kleine tip maar vermeld bij de instructies dat je je naam erbij moet doen.
Reactie Data Recovery Nederland:
Beste Jelte,
Dankjewel voor je alleraardigste reactie en de hoge waardering van het cijfer 10 via Feedback Company. Onze serviceverlening vinden wij ontzettend belangrijk. Het is dan ook extra leuk om te horen dat je hier zo tevreden over bent.
Je verbetertip over de verzendinstructies nemen wij ten harte. Ik speel hem gelijk door naar de juiste collega’s.
Nog een fijne dag gewenst.
Marina