Het telefonisch contact was het eerste contact dat we hadden. Een prima gesprek waarin duidelijk werd hoe de werkwijze is en welke stappen genomen moesten worden. Vriendelijke, meedenkende gesprekspartner.
De datadrager heb ik bij de balie afgeleverd. Goede ontvangst, heldere procedure met ontvangstbewijs e.d.
Binnen de gestelde tijd kwam de offerte, met daarbij de verschillende keuzes en (eventuele) prijskaartjes.
Contact verloopt vooral per mail, waarop snel wordt gereageerd.
Na de gemaakte keuze was het even afwachten, maar binnen de gestelde termijn kwam bericht en kon de laatste stap worden gezet, namelijk verloren gewaande data op nieuwe drager laten zetten en opsturen.
Die kwam per bezorger, keurig verpakt.
De toegang tot die drager werd helder omschreven en geeft goed gevoel dat ongewenste derden niet bij de data kunnen.
het hele proces is positief. Zowel het contact als de uitkomst. We hebben namelijk alle data weer terug.
Voor het afleveren van de beschadigde datadrager iets duidelijker vermelden dat deze afgegeven kan worden in de centrale hal beneden aan de informatiebalie. Nu was dat wat zoeken.
Reactie Data Recovery Nederland:
Beste klant,
Hartelijk dank voor deze mooie review. Goed om te horen dat u het recovery proces op een prettige manier heeft ervaren. Wij gaan kijken hoe wij beter kunnen aangeven waar datadragers afgegeven kunnen worden. Dank voor de tip!
Sharon