Ik had een HD welke gecracht was, met daarop voor mij belangrijke data bestanden. [De backup van deze HD bleek ook niet compleet te zijn, vermoedelijk omdat de HD reeds beschadigd was voordat hij er definitief mee stopte.]
De HD ingeleverd bij de vestiging in Groningen (mijn woonplaats), nog dezelfde dag werd ik gebeld vanuitg Uden voor aanvullende informatie betreffende de opbouw van de HD (meerdere partities) en de vraag welke mappen/bestanden voor mij van cruciaal belang waren.
De verdere afhandeling verliep snel, een enkele vraag die ik had betreffende het toezenden van een nieuwe HD met de herstelde bestanden werd adequaat beantwoord.
Goede communicatie
Ik begrijp dat uw bedrijf meestal zaken doet met bedrijven, en dat daarom de offerte een prijs betreft excl BTW. Ik ben een particuliere klant, en werd enigszins verrast door de factuur welke 120 Euro hoger was dan de offerte. [Ik zou de opdracht overigens ook hebben gegeven wanneer de prijs incl BTW was genoemd.
Misschien toch goed om in de offerte te vermelden dat de prijs excl, BTW is
Reactie Data Recovery Nederland:
Beste heer Elzinga,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Hier kunnen wij veel van leren. Wij zijn blij om te vernemen dat u tevreden bent over de communicatie.
Wat betreft de prijsvermelding inclusief btw; wij werken aan een nieuw systeem waarbij dit een stuk duidelijker zal worden.
Wij wensen u veel plezier met uw herstelde data!
David