2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

Marco

Mijn ervaring met Data Recovery Nederland is dat het er erg allemaal professioneel uitziet. De website kwam goed over en ook de geautomatiseerde mailings waren top. Alleen bij de service en het geleverde product ging het mis.

Zo werd er heel traag op mijn mails gereageerd waardoor alles erg lang duurde. In totaal ben ik 2,5 maand bezig geweest met het ontvangen van mijn bestanden. Dit kwam doordat als eerst bij de filelist een hoop belangrijke bestanden ontbraken. Na contact met hun te hebben gehad hebben ze toch 1,5 TB van de 2TB kunnen terughalen. Wat ik persoonlijk wel weinig vond... Toen ik eenmaal akkoord ging met de filelist kreeg ik de factuur opgestuurd. Daarbij heb ik vermeld dat ik de oude schijf niet retour hoefde. Toch kreeg ik deze retour. Het is niet erg, maar toch weer een bevestiging dat ze niet goed luisteren. Want toen ik de schijf eenmaal ontving bleek dat deze geformateerd was als NTFS, wat speciaal voor Windows computers is. Wat ik vreemd vond, want ik heb nog aangegeven dat ik met een Mac werk. Toen weer contact gezocht en vervolgens mocht ik hem weer retourneren. Eenmaal daar bezorgd kreeg ik maar geen reactie. Na een week nam ik contact op en bleek dat ze de schijf kwijt waren. Gelukkig was die al snel boven water.

Mijn bestanden zijn gelukkig wel heel aangekomen. Daar ben ik blij om.

- Het herstellen van de bestanden
- Automatische mail ter bevestiging

- Communicatie is slecht en traag. Hierbij wordt niet goed geluisterd.
- Helaas niet al mijn bestanden gerecoverd.
- Extreem prijzig.

Reactie Data Recovery Nederland:

Beste Marco,
Dank voor je beoordeling. Wij vinden het jammer om te vernemen dat de ervaring wat minder is geweest wat betreft de service en de recovery.
Uiteraard is er door ons teruggekeken naar de communicatie en naar onze mening is er vlot en adequaat gereageerd en wordt er een vertekend beeld geschetst van de situatie. Gezien de aard van de beschadigingen is 1.5TB van 2TB een nette recovery te noemen!
Dat de schijf retour is gestuurd had inderdaad niet moeten gebeuren. Excuses hiervoor.
Veel plezier met de herstelde bestanden!
Team DRN

Score voor Data Recovery Nederland: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee