Doet wat ze belooft hebben. Alleen de doorlooptijd is langer dan ze melden, vanwege ophalen en bezorgen van de oude harde schijf. Als ik dit had geweten had ik waarschijnlijk niet voor een express recovery gekozen maar een goedkopere variant.
Niet speciaal, ze doen wat ze zeggen.
Als er op donderdag betaalt is, had ik wel verwacht dat de schijf vrijdag met een koerier teruggestuurd werd, i.p.v. een gewoon postpakket. De schijf was maandag weer in mijn bezit. Dit had dus 3 dagen eerder kunnen zijn in mijn ogen, en gezien de kosten voor recovery maakt een snelle koerier het wel af. Aanmelden in de ochtend wordt de schijf smiddags opgehaald. Betaald in de morgen en vervolgens kon ik 3 dagen wachten.
Reactie Data Recovery Nederland:
Beste klant,
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Het is lastig om de doorlooptijden per situatie aan te geven omdat sommige klanten besluiten de schijf later op te laten halen.
Same day delivery was helaas voor de door ons gehanteerde prijs niet mogelijk. Dit heeft een compleet ander kostenplaatje. Omdat het op een vrijdag is verstuurd kwam het net niet goed uit. We gaan in de toekomst wel same day delivery aanbieden aan klanten die echt haast hebben. Een andere optie is om het zelf op te halen uiteraard.
Veel plezier met de herstelde data.
Team DRN