2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

Sacha de Goede

Duidelijk en kundige dienstverlening.

De kapotte harde schijf bij twee andere bedrijven aangeboden, beide bedrijven konden er niets mee. Gegevens op de harde schijf moest ik als verloren zien. Eigenwijs dat ik ben, toch de schijf aangeboden aan jullie en ik heb nagenoeg alle bestanden, foto's, Go-Pro en Garmin 360 fimpjes terug. Kundig! Dat is jullie sterke punt.

Onpersoonlijk, daar jullie geen namen noemen en communiceren. Geen idee met wie / aan wie ik mijn harde schijf / persoonlijke gegevens heb gegeven. Een geheimhoudingsverklaring van iemand die blijkbaar daar werkt? Maar met wie ik persoonlijk geen afspraak heb gemaakt en wie zegt dat hij mijn data onder ogen ziet en niet iemand anders? Een grijze wolk...

Op jullie website staat dat jullie op vrijdag tot 17.00 uur open zijn. Vrijdag 26-07 om 11.20 uur gebeld, er werd niet opgenomen en daarna om 16.34 uur gebeld en tot 17.15 uur in de wacht gehangen, uiteindelijk heb ik de verbinding verbroken.

Reactie Data Recovery Nederland:

Beste Sacha,
Dank voor de beoordeling. Fijn dat bijna alle bestanden weer terug zijn.
Je kunt er gerust op vertrouwen dat je datadrager in goede handen is. Veiligheid is altijd prioriteit nummer één bij Data Recovery Nederland. Dat is ook niet vreemd aangezien we dagelijks te maken hebben met gevoelige en belangrijke data van klanten.
Veel plezier gewenst met de herstelde bestanden.
Met vriendelijke groeten,
Team DRN

Score voor Data Recovery Nederland: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja