2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

Guus Faes

Snelle reacties, vakkundig gehandeld en goed geprijsd. Ik ben zeer tevreden, was een pijnloos proces.

Dat het gratis is tot op het punt van offerte op basis van het daadwerkelijke probleem en de geboden oplossing

De mogelijkheid voor klanten om zelf een extra harde schijf mee te sturen op de data op te zetten en retour te sturen. Nu is het verplicht een extra product af te nemen als onderdeel van de dienst die geboden word. Ik zelf heb een ongebruikte 1TB schijf liggen maar nu heb ik er 2.

Vergelijkbaar met hoe een boeking site bepaalde prijzen aanbied maar dat je verplicht word om met credit card te betalen en dat daar dan extra kosten aan verbonden zijn. Maar de retour harde schijf of onderdeel van je recovery kosten of maak hem oprecht optioneel want nu lijkt het een keuze maar is het dat niet.

Reactie Data Recovery Nederland:

Beste Guus,
Bedankt voor je mooie beoordeling.
Vanwege kwaliteitsgarantie gebruiken wij liever onze eigen dataschijven die tevens encrypted worden aangeleverd zodat het in verkeerde handen vallen van vertrouwelijke gegevens tijdens het transport, wordt uitgesloten.
Veel plezier met je herstelde data.
Team DRN

Score voor Data Recovery Nederland: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja