2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

PV

Professioneel en integer

Duidelijke communicatie, als klant weet je waar je aan toe bent.

Integer, belang van klant voorop: toen bleek dat de harddisk goed functioneerde, werd ik gebeld met de optie om hem terug te laten sturen. Omdat ik de disk zelf niet kon uitlezen, heb ik daar niet voor gekozen en de opdracht door laten gaan. Maar ik vond het netjes dat ze dat lieten weten.

Misschien de verzending iets sneller na betaling?

Reactie Data Recovery Nederland:

Beste klant,
Dank voor je alleraardigste recensie. Voor ons is het niet meer dan vanzelfsprekend dat het belang van de klant voorop staat. Eerlijkheid duurt nog altijd het langst. Wij zijn er per slot van rekening om jou bij te staan in deze vervelende situatie.
Ook bedankt voor je tip. In de offerte, op pagina 3, staat vermeld: "Zodra de factuur volledig is voldaan, wordt de nieuwe harde schijf met jouw data binnen enkele dagen per koerier aangeleverd". Zo is dat ook precies bij jou gebeurd. Het spijt ons als we hier niet duidelijker in zijn geweest. Dit is dus zeker een aandachtspuntje om ons in te verbeteren. We gaan ons erin verdiepen hoe we dit nog duidelijker kunnen vermelden.
Wij zijn heel blij dat ook jij weer kunt beschikken over jouw data en wensen je veel succes met je teruggevonden bestanden!
Team DRN

Score voor Data Recovery Nederland: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja