2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

Joep Grispen

Alles verliep erg soepel. Werd netjes op de hoogte gehouden. Transparant in haar handelingen.

Communicatie in de afhandeling

Ik vond het jammer dat de kosten wat mij betreft onvoldoende gespecificeerd waren. Lumpsum prijzen ipv daadwerkelijk bestede tijd geeft mij als consument geen prettig gevoel. Vooral niet in deze situatie waarin je zaken van emotionele waarde probeert terug te krijgen. Het gevoel dat je zonder goed begrip niet echt een keuze hebt. Met een meer transparante opbouw creëer je begrip.

Reactie Data Recovery Nederland:

Beste Joep,
Hartelijk dank voor je hoge beoordeling. Goed te vernemen dat je de communicatie in de afhandeling waardeert. Transparantie is een belangrijke waarde van Data Recovery Nederland. Mooi om te lezen dat je dit ook zo ervaart.
Als bedrijf willen we eerlijk en transparant zijn en feedback is altijd welkom. Op onze prijzenpagina staat uitgelegd hoe de prijs is opgebouwd. Zie ook: https://www.datarecoverynederland.nl/prijzen-data-recovery.html. In de offerte wordt deze gespecificeerd. Blijkbaar was dit voor jou niet voldoende, dank voor deze tip dus. We zullen bekijken hoe wij ons hierin kunnen verbeteren.
Veel kijkplezier met je foto’s en video’s!
Team DRN

Score voor Data Recovery Nederland: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja