2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

MAS

Goed, begin zeer snelle service. Prijs wel hoog

Begin zeer snelle service en goed telefonisch contact

Na betaling factuur heb ik echt bijna 4 weken niks gehoord. Begin zijn ze snel en bieden ze super service en daarna vlakt dat af. Zou fijn zijn als ze exact afleverdatum geven en contact houden. voor mij was het zeer zorgelijk dat ik zo lang niet bij de bestanden kon omdat er zakelijke info op stond

Reactie Data Recovery Nederland:

Beste klant,
Dank voor je review, een eerlijke evaluatie is altijd welkom. Wij vinden het belangrijk te weten hoe jij onze service hebt ervaren. Wij hadden je moeten informeren over het proces en het spijt ons dat dit niet is gebeurd. Jouw reactie is begrijpelijk en wij zullen proberen het zo goed mogelijk uit te leggen.
De data die jij in de filelist zag, zijn losse sectoren en staan enkel op onze server. Als de factuur is voldaan, beginnen we met het laatste deel van het recovery-traject. Vanuit onze server worden de sectoren samengevoegd en op de dataschijf gezet.
Wij werken in een kwetsbare omgeving in de sectoren waardoor wij bestanden 1 voor 1 moeten overzetten. De duur van dit proces is afhankelijk van de staat van de schijf zoals deze bij ons is aangeleverd alsmede van de plek waar de sectoren waren opgeslagen. Ook lezen in sommige gevallen sectoren erg langzaam uit. Deze kunnen namelijk door beschadigingen erg gevoelig worden.
Zodra de sectoren vanuit onze server zijn overgezet op de dataschijf, zijn dit compleet werkbare bestanden zodat jij 100% verzekerd bent van een betrouwbaar resultaat. Vakmanschap, deskundigheid en betrouwbaarheid is wat jij van Data Recovery Nederland mag verwachten.
Voor nu een mooie dag en veel succes met de zakelijke info!
Team DRN

Score voor Data Recovery Nederland: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja