Persoonlijk, respectvol, vrij en rustig.

Persoonlijk, veel aandacht en tijd en de verkoopster liet mij heel erg mijn eigen ding doen en dichtbij mijn eigen stijl blijven.

Reactie De Bruidshoek:

Beste ..
Dank je wel voor het schrijven van een review.
Ik vind het fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over de service die wij je geboden hebben zodat je dicht bij jezelf kon blijven en echt kon kiezen wat jij wilt. Dicht bij jezelf te blijven.
Over de verbeterpunten geef ik je helemaal gelijk.
Qua accessoires is de keuze vaak erg beperkt bij onze leveranciers. Vinden we wat leuks dan is dit al snel weer uit de collectie omdat er te weinig omloopsnelheid in zit.
Ook richten de leveranciers zich meer op de traditionele bruid met meer traditionele accessoires. Ik denk dat dit mede komt omdat er op internet ook heel erg veel vintage accessoires aangeboden worden die goed te verweven zijn met je bruiloft.
Op het gebied van de jurken is het een lastig verhaal. Omdat deze fashion-stijl veelal in Europa geproduceerd wordt zijn de kosten (veel)hoger dan de China-productie. Dat maakt de collectie een stuk duurder.
We hebben bij onze leveranciers gevochten voor en duidelijk gemaakt dat wij merken dat onze vintage bruiden de collectie in 2016 te duur vonden en dat dit buiten hun budget viel.
We zijn blij dat de 2017 collectie van b.v. Rembo Styling behoorlijk lager geprijsd is.
Ik onderschrijf je opmerkingen dus geheel en we doen erg ons best om daar in te sturen.
Met vriendelijke groet.
Robert Jan van Haagen

Score voor De Bruidshoek: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Dit was niet online. Ik heb een bruidsjurk gekocht...