Mijn droomjurk snel gevonden! De verdere afhandeling vond ik echter minder positief.
De eerste afspraak was erg prettig, direct mijn perfecte jurk gevonden.
Het is een prachtige winkel en ze hebben heel erg veel jurken. De afspraak verliep goed en het personeel nam alle tijd.
Reactie De Bruidshoek:
Beste Jantine,
Jammer dat je onze service niet zo ervaren hebt zoals wij het graag willen. Ik ben verrast dat jullie bij de pas geen drinken aangeboden gekregen hebben. Dat hoort zo niet te gaan. Om te zorgen dat het vermaken zo soepel mogelijk verloopt lopen we altijd langs de coupeuse ter controle.
Dat van de knoopjes is een raadsel. Wij hebben 1 specifiek model jurk van Lilian West waar de knoopjes om de haverklap af vallen. Dat is heel vreemd want wij verkopen veel jurken van dit label en letterlijk duizenden knoopjes per jaar van hun.
We snappen niet waarom dat bij juist bij maar 1 jurk gebeurt en niet bij meerdere jurken van dat merk.
Natuurlijk hebben we direct melding gemaakt bij Lilian West om dit aan te kaarten.
Bij jouw jurk hebben we heel goed gecontroleerd en waar nodig de knoopjes vervangen.
Ik zal ook nog even contact met jou opnemen om e.e.a. door te spreken om dit op te lossen.
Robert Jan van Haagen
Directeur.