Samantha

Ik ben zeer tevreden over De Bruidshoek in Leiden! Het was voor mij de eerste keer dat ik een jurk ging zoeken en passen en het personeel hielp er goed bij. Allereerst was ik daar om te oriënteren en om te kijken welke jurken ze daar hebben. Ik kreeg toen ook een boekje mee met handige praktische informatie (bijvoorbeeld levertijd, service, tips etc.) en enkele boeken van verschillende merken. Vervolgens ging ik echt een jurk passen. We werden verwelkomd met een gebakje en koffie/thee. Voor deze afspraak had ik een paar voorbeelden meegenomen van hun site die ik erg mooi vond. De dame die mij hielp gaf aan dat ze ook een (nieuwe) jurk in de collectie heeft die past bij mijn stijl en ze pakte die erbij. Uiteindelijk was dit mijn jurk geworden! Ook de 3 vervolgafspraken (het zoeken van schoenen, de eerste pas om de maten te meten en de tweede pas voor praktische uitleg over de jurk) waren erg fijn, waarbij het personeel erg geduldig, professioneel en vriendelijk was. Bij De Bruidshoek is er duidelijke communicatie en helpen ze je snel als je vragen hebt. Kortom: een aanrader!

Score voor De Bruidshoek: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Bruidsjurk van Ladybird