heino van Groeningen

De fietsvakantiewinkel is een winkel waar ze verstand van zaken hebben en ook hun producten tegen een scherpe prijs verkopen. Ze zijn klantgericht en je kunt ze ook bezoek brengen (met de fiets :-)) in Elst.

Klantgericht, scherp geprijsd en een winkel die je ook kunt bezoeken. Top dat de tenten ook opgezet stonden dat maakt het meteen duidelijk

Op de locatie zelf zou ik ook een fietsenstalling neerzetten zodat ik mijn fiets niet aan een hek hoef vast te maken. Op deze manier nodig je mensen wellicht ook uit om met de fiets langs te komen op vrijdag. Verder zou ik een ruimte inrichten waar je lezingen kunt houden over de reizen die mensen hebben gehad en welke producten ze hierin hadden meegenomen. De entree zou ik wat gezelliger aankleding. Nu wordt je met een bordje verwezen naar de achterdeur. Wellicht een bloembak. En ik zou het ook meer de uitstraling geven van fietsen en vakantie. Wellicht met een mooie sticker op de buitenkant van je gebouw zodat je meteen zin krijgt in je fietsvakantie.

Score voor De Fietsvakantiewinkel: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
packing cubes en eerder helinox chairs