Alwin Brands

Wij houden van fietsen, en dan met name de lange afstand toertochten in Nederland, maar ook elders in Europa. Dan kom je (zoekend via Internet) al snel uit bij "De Fietsvakantiewinkel". Een leuke, enthousiastmerende website voor de winkel met daaraan gekoppeld (de link is onderaan te vinden) een hele goed functionele webshop. Mijn eerste aankopen waren al weer 8 jaar geleden (2016). Recentelijk mooie oranje Ortlieb voortassen gekocht die De Fietswinkel wèl binnen een dag kon leveren. Heel prettig! Ga zo door.

Enthousiasmerend, overzichtelijk, duidelijk

1) Mijn tip: zet in de titelbalk op de website van de winkel, rechts de link naar de Webshop. Ja, deze vind je ook onderaan, maar dat licht niet echt voor de hand. Net zo min (bedenk ik mij nu) dat ik een artikel koop via de webshop en nu gevraagd wordt een review in te vullen voor de winkel?
2) Op de website van de webshop (als ik zo vrij mag zijn) kan ik mijn oude bestellingen niet terugvinden. Vermoedelijk omdat dat met mijn vorige mailadres gedaan is (?), maar als ik een account heb, dan moeten mijn vorige bestellingen uit 2019 en 2016 toch ook zichtbaar zijn?
3) Iets waar jullie waarschijnlijk niets aan kunnen doen, is dat je de enquete / feedback formulier beter niet op je iPhone kunt invullen. Ik swipe-te per ongeluk en was prompt alles kwijt wat ik ingevuld had.

Score voor De Fietsvakantiewinkel: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Ortlieb Sport-Roller Fietstassen (set)