Het dagprogramma en de activiteiten
De sfeer
website
Pedagogisch medewerkers
De voorzieningen
Communicatie

Strik

Voldoende

Lieve leidsters op de BSO groepen. Leuke activiteiten op Papenvoort.

Opmerkingen

Planning, zo goed als geen mogelijkheid tot ruilen of plannen, je blijft maar door betalen.

Reactie Kinderopvang De Grabbelton:

Dank je wel voor het invullen van de review. Wij begrijpen dat jullie graag willen ruilen, we kunnen we deze service, door het oplopende personeelstekort, niet meer bieden. Wij begrijpen dat we met deze service de indruk kunnen wekken dat er een recht is om deze dagen in te halen. Dit is echter onjuist. Voor aanvang van de plaatsing ontvangen ouders een plaatsingsovereenkomst waarin het aantal vaste opvangdagen, het gemiddelde aantal uren per maand en het maandtarief opgenomen. Ouders tekenen dus voor een vast aantal weken en uren per jaar. Deze uren geven zij, bij de aanvraag van kinderopvangtoeslag, door aan de Belastingdienst. Ouders die hun kind zelf afmelden op de contractueel overeengekomen dag(en) ontvangen hiervoor ook de kinderopvangtoeslag: de Grabbelton levert immers de dienst wel, het contract loopt door, maar ouders besluiten zelf om hier (tijdelijk) geen gebruik van te maken. Zoals eerder vermeld is dit een service waaraan ouders geen rechten kunnen ontlenen.

Score voor Kinderopvang De Grabbelton: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: 2x BSO, (groep 2 en 4)