Het kenniscentrum is een mooi startpunt, daar is het goed te doen om als isolatie-nieuweling de juiste informatie te vinden. Op enkele andere sites nog enkele pointers gevonden, het kenniscentrum was een goed startpunt.
Via het kenniscentrum een goede indruk gekregen van de spullen die ik nodig had, die zijn volgens de aangegeven planning netjes de volgende dag geleverd.
Vooraf heb ik een sample mogen ontvangen van een PIR-plaat met Fermacell erop gelijmd. De Fermacell zou brandwerend zijn, proefondervindelijk lijkt dat aardig te kloppen.
Ik ben bezig met het aanbrengen van de isolatie, het is dus nog geen eindoordeel. Een tweede paar handen bleek wenselijk, het gewicht van de platen maakt het lastig om in je eentje de plaat op de juiste plek te houden tijdens het vastzetten. Voor nu ben ik echter zeker tevreden.
De planning is om deel 2 van de zolder binnenkort ook aan te pakken, dan ben ik van plan om dezelfde spullen weer te bestellen. Door het in tweeën te doen en te bestellen kan ik mooi zien of de inschatting van het aantal spullen klopt, voor nu mag ik zeker nog niet klagen.

Op verzoek heb ik vooraf een sample van het PIR+Fermacell mogen ontvangen, zodat ik kon zien met welk spul ik aan de gang zou kunnen gaan.
Het kenniscentrum is een erg fijn startpunt.

Bij de ventilatielatten is het opletten. Vier van de 40 latten waren gedeeltelijk onbruikbaar, maar dat lijkt goed te gaan komen met verzagen.
Een mooie uitbreiding van de website zou een directere koppeling tussen kenniscentrum en webshop zijn. Nu was het nogal heen en weer klikken, dat was op zich geen ramp maar het zou wel soepeler kunnen.
Als laatste zou een pallet bovenop de isolatieplaten prettig geweest zijn. De platen zijn voor het huis geleverd, om ze droog weg te zetten moest nu eerst het pallet leeg, de pallet op de juiste plaats en vervolgens de platen weer op het pallet. Geen dramatisch punt, het was een fijne extra geweest.

Score voor De Isolatieshop: 4.5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Ja