Strak georganiseerd en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Op welke vestiging bent u geweest?
Oss.
Parkeerplaatsen organiseren voor bezoekers.
In het contract staat stilzwijgend verlengen en volgens mij is dat wettelijk gezien niet meer toegestaan en moet de klant voorafgaand altijd schriftelijk te worden geïnformeerd.
Reactie De Nederlandse Kluis:
Geachte heer van der Vijver,
Hartelijk dank voor uw review. We zijn blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze organisatie.
Bij de door u bezochte vestiging is (betaalde) parkeergelegenheid voor de deur. Helaas is het hier niet mogelijk om eigen parkeervoorziening te realiseren.
De reden dat onze contracten met een volledig jaar verlengd worden is dat wij als verhuurder kosten moeten maken voor het gebruik van uw kluis. (bijvoorbeeld de verzekering, die per jaar wordt ingekocht.) Huurovereenkomsten vallen niet onder de wetgeving waar u naar verwijst. In het geval van een huurovereenkomst gaat het namelijk om het in gebruik geven van een zaak in ruil voor een tegenprestatie van de huurder, dit is iets anders dan het geregeld afgeven of het geregeld uitvoeren van verrichtingen. Omdat we niet willen dat onze klanten voor verassingen komen te staan wordt bij het aan gaan van het contact ook duidelijk uitgelegd dat het contract elk jaar met een volledig jaar verlengd wordt en leggen onze medewerkers uit voor wanneer u een eventuele opzegging of wijziging dient door te geven.
Hopelijk verduidelijkt bovenstaande waarom wij de contracten jaarlijks stilzwijgend verlengen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bellen op 088 744 55 55.
Marieke