Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

J.C.P. van Wessel

De Nederlandse Kluis heeft een verbouwing achter de rug. Op zich is dit niet niet bijzonder alleen kwam ik er achter dat mijn kluis met deze verbouwing is verplaatst zonder dat ik hiervan op de hoogte ben gesteld. dit vind ik zeer kwalijk en komt het vertrouwen niet ten goede.

Ik wil u dringen doch vriendelijk verzoeken contact met al uw klanten op te nemen als het nodig mocht zijn dat de kluisjes van deze klanten moeten verhuizen voor en verbouwing.

Vriendelijke groet,
Hans van Wessel.

Op welke vestiging bent u geweest?

Rotterdam

Bellen / mailen als er zich bijzondere situaties voordoen et de kluisjes. ook als er achter het telefoon nummer staat. alleen bellen indien urgent. dit is urgent.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer van Wessel,
N.a.v. uw review is er telefonisch contact met u geweest betreft de verbouwing.
Het kan inderdaad voorkomen dat er door een verbouwing op de vestiging kluizen verplaatst moeten worden.
Zoals mijn collega telefonisch heeft aangegeven is uw kluis niet verplaatst maar enkel de kolom naast die van u. Wij kunnen ons voorstellen dat het in dat geval lijkt of uw kluis verplaatst is.
Echter zullen wij deze nooit verplaatsen zonder toestemming van de klant omdat wij niet weten of er breekbare spullen in de kluis bewaard worden.
We vinden het fijn dat u uw zorgen heeft laten weten aan ons en hopelijk hebben we u gerust kunnen stellen.
Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Marleen

Score voor De Nederlandse Kluis: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: