Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Bouwer (de dames deden wel erg hun best)

De eerste ontmoeting met dit voor ons onbekende bedrijf was zeer teleurstellend en onprettig door een "blaffende" veiligheidsheer.
Voor jullie als bedrijf prima voor ons als klanten zeer onprettig.
Hij had ook nog een grote mond.

Op welke vestiging bent u geweest?

Wassenaar

Alles een beetje klein, benauwd en onwezenlijk.
Je krijgt het gevoel dat je zelf een inbreker bent.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Bouwer,
Hartelijk bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons van een review te voorzien. Bij De Nederlandse Kluis streven wij er altijd naar om de klant een welkom, veilig en plezierig gevoel te geven. Wij vinden het daarom erg vervelend om te horen dat uw eerste bezoek teleurstellend is verlopen en wij hebben geprobeerd u hier telefonisch over te spreken, maar helaas hebben wij u niet getroffen.
Onze vestiging in Wassenaar deelt de ingang met de Rabobank, aangezien de Rabobank tijdelijk gesloten was hebben zij een beveiliger in de hand genomen die bezoekers zou informeren over de tijdelijke sluiting. Deze beveiliger trad in veel gevallen nogal strabant op, ondanks dat dit buiten De Nederlandse Kluis om ging willen wij u hiervoor onze oprechte excuses aanbieden. Tevens kunnen wij u mededelen dat de Rabobank inmiddels weer geopend is en de desbetreffende beveiliger niet meer aanwezig zal zijn.
Betreft uw verbeterpunt dat alles een beetje klein en benauwd is, is begrijpelijk aangezien de kluisruimte onder de grond zit en geen ramen bevat. Hierdoor krijgt u waarschijnlijk sneller een benauwend gevoel.
Derhalve hopen wij dat u uw volgende bezoek als plezierig zal ervaren, hetgeen u te allen tijde van De Nederlandse Kluis mag verwachten.
Gera

Score voor De Nederlandse Kluis: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: