boon

Ik vind het onbegrijpelijk dat uw vestigingen nu al 1,5 jaar niet alle werkdagen open zijn. Deze (onterechte) profijtelijke besparing in de (loon)kosten en mindere service zou een korting voor de klanten moeten betekenen.

Op welke vestiging bent u geweest?

delft

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Boon,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons van een review te voorzien.
Wij begrijpen dat het vervelend is dat u vanwege de pandemie, de afgelopen periode niet op de tijden bij ons terecht kon die u van ons gewend bent. Onze aangepaste openingstijden hebben niets met besparing te maken, al onze medewerkers hebben een contract met een vast aantal uren waardoor dit alles behalve een besparing heeft opgeleverd.
De coronatijd heeft van ons allemaal een hoge tol geëist maar wij zijn blij dat wij niet volledig hebben hoeven sluiten, waardoor wij u ook tijdens coronatijd op aangepaste openingstijden van dienst konden zijn.
Gelukkig kunnen we dit nu (bijna) achter ons laten en kan ik u mededelen dat er achter de schermen hard wordt gewerkt om al onze vestigingen op zeer korte termijn weer op de oorspronkelijke tijden te openen! Enkele vestigingen zijn reeds weer volledig geopend, Delft zal naar verwachting over 2 weken volgen, e.e.a. wordt via de website kenbaar gemaakt dus wij raden u aan om deze in de gaten te houden!
Hopelijk mogen wij u nog vaak op onze vestiging begroeten!
Gera

Score voor De Nederlandse Kluis: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: