Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

F.G.J Bergman

Prima, wordt altijd netjes geholpen door de medewerkster. Echter zit 1 punt mij wel dwars dat men er geen rekening mee houdt dat de mensen ook werken. Zou het zeer prettig vinden als deze locatie op zaterdagochtend of middag ook open zou zijn. Dit punt zou voor mij een reden kunnen zijn om elders naar een kluis te zoeken. Hoop echt dat u dit serieus neemt en stel het zeer op prijs als u hier op zou willen reageren naar mij toe.

Op welke vestiging bent u geweest?

Maasdijk

Openingstijden!!

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw Bergman,
Hartelijk dank dat u en uw man deze review heeft achtergelaten en fijn dat ik u even telefonisch te woord heb kunnen staan. Wij blijven altijd bezig om onze service nog beter te maken en zo zijn onze openingstijden één van de dingen die wij blijven monitoren. Indien er verruiming van de tijden mogelijk is, zullen we dit zeker gaan doorvoeren. Helaas is dat op dit moment voor onze locatie in Maasdijk nog niet aan de orde. Ik heb uw over de mogelijkheid verteld die er is om eventueel over te stappen naar de locatie in Rotterdam, wellicht nog iets om over na te denken. Mocht u toch de interesse hebben kunt u ons altijd bellen op 088-7445555.
Lizette

Score voor De Nederlandse Kluis: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: