De ontvangst was zeer onvriendelijk. De eerste opmerking was: "u bent 11 minuten te laat". Degene die de inschrijving verzorgde was zeer ondeskundig, moest steeds via de telefoon een collega raadplegen.
Op welke vestiging bent u geweest?
Ede
Reactie De Nederlandse Kluis:
Geachte mevrouw Van Megen,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Spijtig om te horen dat u uw bezoek zo heeft ervaren.
Wij hebben ondertussen de desbetreffende collega gesproken en hij kan zich helaas niet vinden in de uitspraak van het 11 minuten te laat zijn. Mocht u toch het gevoel gehad hebben dat er hier over gesproken was, bieden wij hiervoor ons oprechte excuses aan.
Wij willen u ook graag een uitleg geven over het telefonisch contact wat de collega had betreft uw aanmelding.
Sinds kort hebben wij te maken met strenge punten in de wetgeving, waar nog niet iedereen helemaal van op de hoogte is. Vandaar dat er contact werd opgenomen met het team Compliance, zij zijn verantwoordelijk voor de desbetreffende wetgeving en geven al onze medewerkers adviezen en hoe te handelen.
Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft en willen u graag weer tevreden zien wanneer u uw bezoek komt brengen.
Met vriendelijke groet, Pernille