Medewerkers

Will

Zaterdag 30 juli ben ik vanuit Rotterdam naar DNK Dordrecht gereden, gevestigd in makelaarskantoor Nouwen. Tot mijn verbazing hing er een briefje op de deur dat er gedurende ca. 6 weken geen toegang is tot de kluis op zaterdag.
Flink balen dus, aangezien ik er op gerekend had om spullen uit de kluis te halen en kon onverrichter zake weer naar huis.
Jullie hebben mijn email adres en zijn in staat om een mailtje te sturen als de kluis bezocht is. Waarom geen mailtje gestuurd als de openingstijden tijdelijk of blijvend worden aangepast?

Op welke vestiging bent u geweest?

Dordrecht

Een info mail sturen als openingstijden tijdelijk of blijvend worden aangepast.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Will,
Hartelijk dank voor uw review, mede dankzij uw tips en feedback kunnen wij blijven werken aan onze service.
Het spijt ons te horen dat u voor een gesloten deur stond op de locatie in Dordrecht. In verband met de zomerperiode is de vestiging inderdaad een aantal weken op de zaterdagen gesloten. Wij geven dit altijd aan op onze website en als u DNK Dordrecht op Google opzoekt staan ook de aangepaste tijden, maar helaas sturen wij daarover geen mails naar klanten.
We zullen uw verbeterpunten delen met de desbetreffend afdeling, zodat zij wellicht in de toekomst klanten op een andere manier gaan informeren betreft de openingstijden in de zomerperiode.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Wij hopen dat u van onze verdere dienstverlening met veel genoegen gebruik blijft maken.
Lizette

Score voor De Nederlandse Kluis: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: