Vriendelijke gastvrouw
Op welke vestiging bent u geweest?
Oss
De aanwezige gastvrouw kon mij helemaal niets vertellen over de procedure van machtiging voor mijn kluis. Ook was ze niet bekend waar ik deze informatie wel zou kunnen krijgen. Vond ik wel jammer.
Reactie De Nederlandse Kluis:
Geachte heer van de Ven,
Hartelijke dank voor het schrijven van uw review. Vervelend te horen dat u niet de gewenste informatie heeft gekregen waar u naar vroeg.
Toch heeft de vriendelijke medewerkster u uitgelegd hoe het in zijn werking gaat als u een gemachtigde wil toevoegen aan uw contract. Deze gemachtigde dient namelijk een keer met u mee te komen naar de vestiging en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Dan kan de medewerkster de gemachtigde gewoon toevoegen.
Als het gaat om verdere vragen die u stelde naar aanleiding van erfrecht, ook daarover heeft u een en ander aan informatie gekregen. Wellicht omdat u zelf niet helemaal wist hoe het qua erfgename bij u persoonlijk zit, kon de medewerkster daar ook geen verdere uitleg over geven. Zij heeft u daarom verteld dat u uw vragen op de mail mag zetten, zodat onze collega's van de infomail hier een duidelijkere uitleg over kunnen geven.
Mocht u nog bepaalde vragen hebben kunt u ons ook bellen op 088-7445555.
Lizette