Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

A. van Heck

In eerste instantie slecht. Toen ik voor de eerste keer een afspraak maakte kreeg ik een appje op mijn mobiel in de Franse taal. Dat komt niet erg betrouwbaar over. Daarnaast wordt er bij de inschrijving een kopie van een paspoort gemaakt. Dat begrijp ik maar het paspoort wordt gescand en dit mag niet omdat dan het BSN-nummer wordt meegenomen en dat mag helemaal niet. Hier moet een andere oplossing voor komen.

Op welke vestiging bent u geweest?

Gouda

Inschrijving met paspoort waarop BSN-nummer staat klopt niet. HIer moet een andere oplossing voor komen om betrouwbaarder over te komen.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer/mevrouw van Heck,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons van een review te voorzien. Vervelend te horen dat u uw eerste ervaring als slecht heeft ervaren.
De sms die u heeft ontvangen na het maken van de afspraak is normaal gesproken in het Nederlands, maar wellicht kan het zijn dat de afspraak in de verkeerde taal is gemaakt. En dat u daardoor een Franstalige sms van ons heeft gekregen. Onze excuses voor dit misverstand.
De gegevens die wij met de scan van uw paspoort uitlezen zijn o.a uw doopnamen en achternaam, uw geboortedatum, de foto op de ID-kaart/het paspoort, geldigheidsdatum en land van uitgifte. De reden dat wij een scan maken is dat ons scansysteem verbonden is met een beveiligde database waarmee wij onze achtergrond-screening kunnen uitvoeren.
De Nederlandse Kluis is net als de banken verplicht om te voldoen aan de eisen die gesteld worden door de WWFT-wetgeving en wordt hierin gecontroleerd door De Nederlandsche Bank die toezicht houdt op de uitvoering van deze wetgeving. Als wij geen scan van uw legitimatie kunnen maken kunnen wij niet voldoen aan de voorwaarden die aan ons gesteld worden. Om deze reden is het maken van een scan van uw legitimatie één van de voorwaarden om een kluis te huren. Wij begrijpen uw zorgen rondom de veiligheid van uw gegevens en snappen dat u voorzichtig bent in het delen van privé gegevens. Wij hebben echter alle maatregelen getroffen waarmee we uw digitale gegevens kunnen beveiligen.
Mocht u nog vragen hebben kunt u bellen naar 088-7445555 en vragen naar afdeling reviews
met vriendelijke groet,
Roxanne

Score voor De Nederlandse Kluis: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: