Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

I. Fokkens

Professioneel, correct, duidelijk en vriendelijk.

Op welke vestiging bent u geweest?

's-Hertogenbosch

Voor mij zou het duidelijker zijn als er in het contract/de overeenkomst ook het jaarbedrag van de huur vermeld staat en ook de mogelijkheid om extra te verzekeren. Ik kan dit nu nergens terugvinden.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw Fokkens,
Hartelijk dank voor uw review. Wat betreft het huurbedrag, deze staat vermeld op het huurcontract achter het jaarlijkse bedrag. Het bedrag is hier gesplitst in het exclusieve bedrag met 21% BTW plus de assurantiekosten. Het totale jaarlijkse bedrag staat onder de streep vermeld.
Betreft de mogelijkheid om de verzekering te verhogen staat inderdaad niet op het contract vermeld, hierop staat alleen de verzekerde waarde waar u op dat moment voor heeft gekozen. Vaak is dit de standaard verzekerde waarde van €45.000. Tijdens de rondleiding op de vestiging zou het verzekerde bedrag ook ter sprake moeten zijn gekomen. Excuses mocht dit niet het geval zijn. We willen onze klanten graag een compleet verhaal aanbieden waarna deze een weloverwogen keuze kan maken ten aanzien van de kluistype en de kosten die daarbij horen. Mocht u ervoor gekozen hebben om de verzekerde waarde te willen verhogen tot de €90.000 dan zal dat bedrag ook op het contract vermeld staan.
Met vriendelijke groet, Hedi

Score voor De Nederlandse Kluis: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: