Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Noordzij en Van Rekum

Wat mij stoorde was het gebrek aan privacy. Wij waren in gesprek met de dame aan de receptie toen er een klant werd binnengelaten. Deze klant bleef staan (achter ons) ondanks verzoek om elders plaats te nemen. Ik heb mij hier gruwelijk aan geërgerd! Niemand gaat wat aan wat klanten bespreken.

Op welke vestiging bent u geweest?

Arnhem

Geen andere klanten in dezelfde ruimte laten. De man achter ons kon onze naam en vragen horen.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer van Rekum / mevrouw Noordzij, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wat vervelend om te moeten lezen dat u dit zo ervaren heeft. Het kan gebeuren dat meerdere klanten op een zelfde moment de kluis willen bezoeken. Als dit gebeurt dan houden onze medewerkers om privacy redenen altijd rekening met welke informatie wel of juist niet hardop benoemd wordt. Uw situatie is besproken met de medewerker en wordt voor toekomstige verbeteringen op de vestiging meegenomen. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis.

Score voor De Nederlandse Kluis: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: