Nou nou ver te zoeken hoor ben er al jaren klant en door een foutje van hun om mijn stief moeder er van af te schrijven omdat we ruzie hebben al een jaartje zij was de enige die als er iets met me zou gebeuren bij de kluis kon voor problemen te verkomen maar omdat we nu al meer dan een jaar niet meer met elkaar praten heb ik gebeld en gevraagt of ze haar konden weg strepen ik ben de enige eigenaar van de kluis en betaal al jaren alles zelf en heb de sleutels maaaaaaaar het kon niet me stief moeder er af halen want dan moest ze mee en helaas we hebben geen kontackt meer met elkaar dus een probleem aan de balie hebben ze dus een fout gemaakt om haar als mede eigenaar te maken raar oke maar toch en nu over een maandje zeg ik de kluis gewoon op en open op nieuw een kluis op me eigen naam de enige manier maar omdat je al meer dan 10 jaar klant ben en je opend een nieuw ekluis met je gelijk mer gaan betalen want je bent dan zogenaamt nieuw eerst ruim 180 euro en nu ruim over de 210 euro lekkere klant disie toch bedankt voor jullie servise zou ik zeggen .....
Op welke vestiging bent u geweest?
kanaal eiland utrecht
en dan krijg je een hatelijke mevr aan de lijn die je zo vriendelijk help niet dus .......
Reactie De Nederlandse Kluis:
Geachte heer (anoniem), hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Spijtig te moeten vernemen dat u dit zo ervaren heeft. Dit is niet de werkwijze die onze medewerkers aan de telefoon of bij het verhuren van een kluis toepassen.
Voordat u ondertekent bij het in gebruik nemen van de kluis. Geven onze medewerkers toelichting welke bevoegdheid gegeven wordt bij de gekozen positie op een contract. In het algemeen gesteld; hebben een Hoofdhuurder (*1, de betalingsplichtige) en de Medehuurder (*2) gelijke rechten naar de inhoud van de kluis. Een toegevoegde Gemachtigde (*3) heeft op contract geen bijzondere rechten, mag alleen de kluis komen bezoeken maar géén wijzigingen bespreken.
Een privé situatie kan naar verloop van tijd veranderen. De contract rechten van personen veranderen niet automatisch mee. De huurders hebben dit naar wens eerst gezamenlijk te herzien op de vestiging. Wij gaan zorgvuldig met deze situaties om; kiezen geen partij omdat huurders gelijke rechten op contract hebben. Zo beschermen wij ook uw rechten. Dit houdt ook verband met de twee meegegeven kluissleutels, de inhoud van de kluis en het wél of niet voortzetten van de kluishuur. Een contract aanpassing kost weinig tijd en kan zonder afspraak tijdens openingstijden gedaan worden.
In de algemene voorwaarden staat vermeld dat wij ieder jaar onze huurprijzen mogen verhogen, dit hebben wij de afgelopen jaren niet gedaan. Dit in tegenstelling tot onze kosten ten opzichte van beveiliging, huur etc. die wel ieder jaar zijn gestegen.
Daarom zijn wij op dit moment dan ook genoodzaakt de huurtarieven volgens het door CBS bepaalde consumentprijsindex (CPI) aan te passen. Wij begrijpen dat u hierdoor geschrokken bent. Door deze prijsstijging kunnen wij als bedrijf de best mogelijke veiligheid blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen.
Indien u een nieuwe kluis huurt kunt u nog gebruik maken van de 'Welkomstkorting 2023" welke u -2 maanden korting geven. Benoem deze actie bij het maken van uw afspraak.
Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis