De kluisbegeleider maakte bij mij een onpersoonlijke indruk. Hij toonde tegen mij een opdringerige houding zoals met een aanbieding waarbij ik maar meteen moest beslissen zonder enige bedenktijd. Ook ben ik niet ingelicht over de korting via de ANWB die mogelijk bleek te zijn. Mijn indruk van de kluisbegeleider was dat mij meer als een verdachte behandelde dan als een nieuwe klant die daar helemaal voor het eerst daar op bezoek kwam. De medewerkster (telefoniste) was daarentegen wel heel hoffelijk tegen mij.
Op welke vestiging bent u geweest?
Amstelveen
Betere klantvriendelijke en persoonlijke benadering van de (security)begeleider. De vrouwelijke medewerkster was wel erg klantvriendelijk.
Reactie De Nederlandse Kluis:
Beste heer Liberg, spijtig te moeten vernemen dat u dit zo ervaren heeft. Leden van de ANWB hebben de mogelijkheid om via de speciale actie pagina een afspraak in te plannen. Alleen dan is de ANWB-korting direct van toepassing. Via www.anwb.nl/verzekeringen/ledenvoordeel/de-nederlandse-kluis U heeft telefonisch contact met ons gehad om uw situatie na te bespreken. Voor algemene verbetering worden uw opmerkingen intern verder besproken. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis