Ik plaatste op 23 september 2013 een bestelling van een plantenbak, oude appelboom, potgrond en hydrokorrels. In de bevestigingsmail stond dat na betaling mijn levering binnen de 3 weken geleverd zou worden. Op 11 oktober zagen wij na thuiskomst 's avonds dat er 3 grote witte plantenbakken op onze oprit stonden, deze hadden wij niet besteld dus belde ik meteen de Olijfgaard en zond ik hun een email waarin ik ook meteen vroeg wanneer wij onze bestelling mochten ontvangen aangezien ik er nog niets van gehoord had. Bleek dat deze levering van plantenbakken inderdaad verkeerd geleverd was. De olijfgaard contacteerde een transportfirma en een 2-tal weken later werden de bakken opgehaald. Begin november (7/11) werd onze bestelling eindelijk geleverd. 2 dagen nadien hebben we meteen de appelboom geplant en tijdens het planten constateerden we dat er van de 8 bestelde potgrondzakken maar 4 geleverd waren. Ik heb de Olijfgaard hier de volgende dag en mail voor gestuurd, maar ik heb nooit een antwoord gekregen. Van de bestelde goederen zijn we tevreden, dat er fout geleverd werd..dat kan gebeuren maar dat er nooit een respons op mijn laatste mail werd gegeven dat geeft het geheel toch een wrange nasmaak.
Kwaliteit van de bestelde goederen prima
Reactie De Olijfgaard Shop:
Hartelijk dank voor uw feedback. Er zijn tijdens de afhandeling van deze bestelling 8 klant contact momenten geweest. In de laatste mail werd er gevraagd om terugstorting van 4 zakken potgrond. De reden dat hier niet op is gereageerd komt doordat het teveel betaalde bedrag op dat moment al was teruggestort aan de klant (automatisch systeem, kan tot 5 werkdagen duren vooraleer klant het geld ontvangt). Wij hadden in dit geval nog een kort mailtje moeten sturen, slordig.
Dat de uitlevering van deze order uitzonderlijk lang heeft geduurd spijt ons zeer en is zeker niet representatief voor ons bedrijf. De redenen hiervoor waren o.a. het op dat moment niet voorradig zijn van de bestelde maat appelboom en een verkeerde levering van de transporteur. Om de klant van dienst te zijn, hebben wij de bestelling uiteindelijk met eigen vervoer uitgeleverd.