Jessica

Meneer Kranendonk heeft mij op uiterst professionele wijze begeleid tijdens mijn ontslagprocedure. Hij is een expert in de regelgeving die bij zo’n proces komt kijken en biedt daarmee rust en zekerheid. Wat mij vooral opviel, was zijn uitmuntende communicatie, zijn stiptheid in het nakomen van afspraken en zijn uitstekende onderhandelingsvaardigheden. Dankzij zijn deskundigheid en doortastende aanpak zijn de eindvoorwaarden op een manier afgerond waar ik zeer tevreden over ben. Ik kan meneer Kranendonk van harte aanbevelen aan iedereen die juridische ondersteuning nodig heeft bij een ontslagprocedure.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?

Meneer Kranendonk heeft mijn dossier met grote zorgvuldigheid behandeld. Hij straalt vertrouwen en deskundigheid uit, wat direct een gevoel van geruststelling gaf tijdens een toch al spannende periode. Hij nam de tijd om mijn situatie goed te begrijpen en gaf duidelijke uitleg over de juridische stappen en mogelijkheden. Zijn persoonlijke betrokkenheid en oog voor detail maakten het verschil. Dit heeft enorm bijgedragen aan een positief verloop van het proces.

Score voor De Ontslagrechtjuristen: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja