Vandenhoef Ken

Slecht

Beschrijf hier uw ervaring:

Veel te duur Aliexpress 75% minder betalen, Geen originelen joysticks, slechte kwaliteit

Reactie De pspdokter:

Beste......
Ik ben repareer joycon in belgie. Al 2 jaar vervangen ik joysticks . Ik bestelde altijd via aliexpres, maar omdat mijn voorraad op was en een klant wou dat dit zo snel mogenlijk moest gemaakt worden bestelde ik hier.
Ik had nog 1 in reserve en plaatste deze in de rechterkant werkte perfect. Omdat jullie zeggen dat het orginele zijn ( wat ik betwijfel) plaartste ik deze links omdat deze een brug over licht. Rechtse perfect gecentreerd linkse die van jullie niet mogenlijk. Ik moet hem nog maar eens vervangen op mijn kosten! Terwijl ik 2.25€ betaal bij aliexpres en 12.50€ bij jullie. Ik hoor graag een reactie tegemoet komen of ik vul deze tevredenheidformulier in en deze zal niet goed zijn. Ik verwijs dan iedereen door naar aliexpres.
Tot binnenkort mvg ken
Beste Ken,
Dank voor uw bestelling
Ten eerste zeggen wij niet en staat ook nergens dat deze origineel zouden zijn.
Ten tweede laten wij ons niet onder druk zetten door klanten die een specifieke service willen afdwingen met een negatieve review.
Indien het geleverde niet aan uw wensen voldoet kunt u deze retourneren naar het adres in deze email.
Zodra de joystick is ontvangen en gecontroleerd zal deze worden omgeruild of het aankoopbedrag zal naar uw rekening worden gecrediteerd.
PS: Probeer ze even contactloos te kalibreren (zonder dat ze aan de console vast zitten) dan gaat het vaak beter.
Hopende u hierbij vooralsnog voldoende te hebben geïnformeerd en van dienst te zijn geweest.
Eric Boer
Beste....
Ik moet geen retournering.
Ondertussen is mijn bestelling van aliepress toegekomen en heb gisteren mijn klant toch kunnen helpen. Jouw bazaar ligt al lang in de prukkenbak waar die hoort. Ik wil min. mijn joystick kosten terug hebben. Zoniet schrijf ik wel een mooie review veel te duur ga naar aliepress das minder dan 1tje bij jouw.
Mvg
Vandenhoef ken
Beste Ken,
Wij laten ons niet chanteren.
Indien u deze niet retourneert om welke reden dan ook worden er geen kosten gecrediteerd.
Wij geven dit duidelijk aan in de voorwaarden waar u bij het bestellen mee akkoord bent gegaan.
Eric Boer

Score voor De pspdokter: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee