Mooie winkel met prachtige toonzaal, kortom een juweeltje. In eerste instantie prettig geholpen door een wat oudere vrouw voor een TV kast. Bijna de knoop doorgehakt en de bestelling gedaan tot de verkoopster ineens 500 euro meer wilde hebben voor de kast. het was een foutje zei ze. Na van onze kant te hebben medegedeeld dat dit toch erg duur was en dat een andere winkel goedkoper kan (we konden haar de mail laten zien, want we gaan niet over één nacht ijs met zo'n dure kast), werd dit gelijk afgewimpeld met de mededeling dat die winkel de regels overtrad etc. etc. ze liep gelijk van ons vandaan met de quote; "dan zou ik 'm gelijk daar bestellen." Erg vreemde reactie en behoorlijk onbeschoft om ons dan zomaar te laten zitten. Wij hebben inderdaad de kast besteld via de andere winkel/meubelzaak. We waren 300 euro goedkoper uit uiteindelijk en ontzettend aardig geholpen. Tevens viel het ons op dat de Ruijter meubelen wel erg vasthoudt aan adviesprijzen. Jammer voor deze mooie meubelzaak, het lijkt heel wat, maar personeel is niet erg professioneel. Gemiste kans en gemiste bestelling.
Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?
Mooie toonzaal