Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

André

Op 17-8-2019 meubelen uitgezocht, een prijs afgesproken, een bestelformulier ondertekend waar ook de prijs op stond en gevraagd of de meubelen week 42/43 geleverd konden worden wat volgens de verkoopster geen probleem was. Twee weken na de bestelling kreeg ik een telefoontje van de verkoopster en vertelde mij dat ik €200,- bij moest betalen. Ik was het hier uiteraard niet mee eens en ging er niet mee akkoord. De verkoopster heeft mij daarna nog tot vervelens aan toe diverse keren benaderd met de vraag of ik toch nog wil betalen. Uiteindelijk heeft de manager beslist dat ik niet bij hoef te betalen. Inmiddels is het eind week 46 en ik heb nog geen meubels, afgelopen dinsdag zouden deze geleverd worden maar ik kreeg maandagmiddag een telefoontje dat de levering niet doorgaat omdat de eettafel toch niet binnen zou zijn. De Ruijtermeubel kan mij ook niet vertellen wanneer mijn eettafel wel binnen is. Kortom een zeer slechte ervaring met deze meubelzaak en daarom geen positieve beoordeling.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Veel keus

Score voor De Ruijtermeubel: 1/5