Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

D. Janicki

Hele slechte ervaring met deze zogenaamde “kwaliteitszaak”! In 2018 een bank gekocht, maar al na enkele maanden kwamen er vele plooien in. Er kwam een monteur (die de te ruime stof strak getrokken heeft), maar na enkele maanden kwamen de plooien terug en verschenen er ook deuken in de bank! Wederom kwam er een “onafhankelijke deskundige” die met lapmiddelen een gedeelte van de plooien en deuken “oploste”. Het zitcomfort was hiermee ook verdwenen! Dit hebben we wederom gemeld aan de Ruijtermeubel en wederom werd de “onafhankelijke deskundige” ingeschakeld die constateerde dat het om normale gebruikssporen ging! Te gek voor woorden bij een bank van nog geen 2 jaar oud die al 2x is “opgelapt”! DeRuijter reageert nauwelijks op mails, pas na aandringen, beschuldigd ons van manipulatie van foto’s en na het laatste rapport van de “deskundige” waarin aanbevelingen staan worden we compleet genegeerd! We gaan dit nu ook zeker melden bij de Consumentenbond! De maat is vol!

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Geen wat betreft de service

Reactie De Ruijtermeubel:

Beste D. Janicki,
Wat vervelend om te horen dat u het contact met en de service van De Ruijtermeubel als slecht heeft ervaren. We snappen de frustratie die daarbij komt kijken en bieden dan ook onze excuses aan. Dit is natuurlijk nooit de bedoeling geweest.
Omdat we graag willen kijken naar een passende oplossing, vragen we u om contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar 023 5481000 of door te mailen met wdejong@leski.nl.
We hopen snel wat van u te horen, zodat we zo snel mogelijk kunnen werken aan een passende oplossing.
Nogmaals onze excuses.
Samira Huibregtse