Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

Marjon

Vreselijk, wat een klantonvriendelijke winkel en serviceafdeling. De fauteuil die we hadden gekocht bleek bij levering beschadigd. De serviceafdeling heeft ons wekenlang aan het lijntje gehouden over de verdere gang van zaken. Ze lieten elk initiatief bij ons, logen de hele boel bij elkaar als zou de stoel terug bij de leverancier zijn geweest en hersteld zijn (er bleek niets aan gedaan te zijn). Wat een puinhoop! De toezegging in de winkel dat de manager contact met ons zou opnemen over de kwestie werd niet nagekomen.
Ook het terugkrijgen van onze aanbetaling kostte heel veel moeite. Na veel telefoontjes en mailtjes onzerzijds werd met zeer grote tegenzin en vertraging het geld teruggestort. Terugbetalen doet de Ruijter blijkbaar liever niet. Tot je als klant ruzie gaat maken. Dan lukt het ineens wel! Jammer dat het zover moet komen. Wij zullen nooit meer iets bij de Ruijter kopen, want als het product niet goed is, is de ellende niet te overzien en blijkt de winkel ineens niet meer dan een zeer amateuristische (kruideniers)winkel te zijn.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Die zijn er niet!

Reactie De Ruijtermeubel:

Beste mevr. Voorthuis,
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u een nare ervaring hebt beleefd met onze woonwinkel en ons serviceteam.
Wij waarderen het enorm dat u uw feedback deelt en willen graag meer horen over uw mening over deze situatie zodat wij beter kunnen inspelen op mogelijke toekomstige problemen. Wij hebben begrepen dat de situatie inmiddels is opgelost en dat u uw volledige betaling al heeft ontvangen. Hiernaast gaan wij ook nog eens kijken naar deze situatie om mogelijke fouten te rectificeren, graag verzoeken wij u dan om open te staan om gecontacteerd te worden. Wij wensen u verder nog een fijne dag!
Jens Bogaard

Score voor De Ruijtermeubel: 1/5