Wij hebben een afspraak gemaakt voor een vrijdag eind van de
middag om onze schoorsteen te laten vegen. De dag ervoor werden we gebeld om door te geven dat ze tussen 10.00 en 12.00 zouden komen. Niet eind van de middag dus.
Afspraak is verzet naar maandag eind van de middag. Wordt ik dezelfde dag nog gebeld door iemand die zei: 'u heeft een afspraak maandag eind van de OCHTEND'. Ik reageerde op dat moment al niet heel blij en heb nog een keer gezegd (voor de derde keer tegen verschillende personen) dat het alleen eind van de middag kan.
Wordt ik vanochtend om 9.30 uur gebeld door de schoorsteenveger met de mededeling dat ze er over 5 minuten zijn. Sorry maar schiet mij maar lek.
Ik heb gezegd dat ik een afspraak heb gemaakt voor eind van de middag en dat ze dan maar terug moesten komen.
Dat hebben ze gedaan om vervolgens onze schoorsteen die de afgelopen 23 jaar in ieder geval niet is geveegd en waarschijnlijk nog veel langer in 2 minuten te vegen.
Hierbij een spoor van troep door het huis achter te laten, er werd om een vuilniszak gevraagd die vervolgens midden in de woonkamer werd achtergelaten en het dopje dat de schoorsteen afsluit omdat er nog geen kachel is geplaatst konden we zelf terugplaatsen.
In welke plaats hebben wij u geholpen?
Apeldoorn