Je weet niet wie je in huis haalt omdat ze andere schoorsteenvegers inzetten. De schoorsteenbrigade kan er misschien niets aan doen want ze bemiddelen niet, dat is conform hun algemene voorwaarden. Mijn advies is om schoorsteenvegers alleen te laten vegen en geen ander werk te laten doen. Bij mij is een kap vervangen voor 400 euro, dat leek een goed idee. Echter het bedrijf dat langskwam heeft de kap niet goed geplaatst en kon na contact daarover ook niet aantonen dat de prijs correct was. Na een half jaar discussie heb ik het zelf opgelost om de volgende reden: het bedrijf "Uw Dakbeheerder" begrijpt niet hoe een aspirotor werkt en snapt het probleem na meerdere telefoontjes en mails met uitleg ook niet. Telefonisch werd ik meermalen op intimiderende wijze behandeld. Een keer werd hij heel boos met de melding 'hoe komt u aan mijn nummer'. Hij belde mij daar een keer mee dus hoe gek is het om daarop terug te bellen? Het gesprek daarna wist hij herhaaldelijk te melden dat ik een hele irritante man ben. Ik moest mijn mond houden. Zo'n bedrijf durf ik niet meer langs te laten komen.
In welke plaats hebben wij u geholpen?
Doorn