Kennis personeel
Diversiteit in aanbod

JvG

OK, eerlijk is eerlijk, ik was op mijn hoede. Bij de naam van de winkel dacht ik niet alleen aan 'goedkoop', maar ook aan hijgerige medewerkers die je van alles in de maag proberen te splitsen. Magnetronnetje erbij meneer? Omdat de waarschijnlijk aantrekkelijke prijzen voor mij toch belangrijk waren, waagde ik de gok.

Hoe anders was de werkelijkheid! Ontzettend vriendelijke mannen op zaterdagochtend die ook nog eens mijn rennende kids rustig wisten te krijgen. We kregen alle ruimte en rust om rond te kijken en alleen toen we er om vroegen werden we (met veel humor) van goed advies voorzien. We mochten zelfs een plank meenemen naar ons nieuwe huis om de kleur te 'proberen'. Uiteindelijk de bestelling geplaatst en deze werd soepel verwerkt. Van alle materialen was voldoende en dat is ook fijn. Goeie rekenaars! Inmiddels ook laminaat voor een andere verdieping gekocht. Zelfde positieve ervaring.

Niet alleen ben ik van mijn 'Outlet'-vrees af, maar ik kan LaminaatOutlet Haarlem nu ook met veel overtuiging aanbevelen bij vrienden en bekenden. Wat ik inmiddels al gedaan heb.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Google

Score voor De Vloerenzaak: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: