Familie Mutsaers

Uitstekende service van Leo van der Steen, witgoedspecialist!

We hebben onlangs een inbouwwasmachine voor in de keuken besteld bij Leo van der Steen in Oisterwijk, en wat een geweldige ervaring was dat! Vanaf het moment van bestellen tot de levering en plaatsing verliep alles binnen twee weken. Snelle en vakkundige service!

Tijdens de installatie bleek het keukenfrontje niet meer te passen op de nieuwe wasmachine. Geen enkel probleem voor Leo en zijn team: het deurtje werd direct meegenomen, perfect op maat gemaakt en vervolgens opnieuw geplaatst. Het resultaat is verbluffend – alles sluit weer naadloos aan en je ziet werkelijk geen verschil met de oude situatie.

Een groot compliment voor de professionaliteit, flexibiliteit en klantgerichte service. Wij kunnen Leo van der Steen van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare witgoedspecialist!

Reactie Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen:

Hey Jef,
Wat een super leuk bericht. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. U vat goed samen waar wij voor staan:-) Bedankt daarvoor. Fijne dagen en graag tot een volgende keer. Groeten Team Leo van der Steen!

Score voor Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen: 4.5/5
Zou u ons aanbevelen bij vrienden en/of familie? Ja