Waardeloos. Slechte service! Ik had een ballon besteld op 10 mei en die zou 11 mei bezorgd worden. De ballon is 1x aangeboden en vervolgens niet, zoals wel op de site vermeld stond, nog een 2e x. Dat had geen zin omdat het revalidatiecentrum de dag ervoor ook op dat tijdstip (21.53) gesloten was zei het meisje aan de telefoon. Vreemd genoeg kon ik het wel nog n laten verzenden en hoefde dan ‘slechts’ de verzendkosten te betalen! Als ik dat niet wilde kon ik ook n tegoedbon krijgen twv 12€ (ik heb 21,55€ betaald maar goed) Idiotie ten top!ben benieuwd of ik überhaupt die tegoedbon krijg...
Reactie DeBloemist.nl:
Bedankt voor uw feedback, Jammer dat u onze service niet als prettig heeft ervaren. De leveringsvoorwaarden zoals getoond op de website zijn wij nagekomen. Uw bestelling is aangeboden op het door u gekozen bezorgmoment, helaas was het bedrijf gesloten in de avond. Hiervoor kunt u ons niet verantwoordelijk stellen. In de track & trace was de actuele status direct zichtbaar,
Omdat u de bestelling zondag avond heeft geplaatst, was een eerder bezorgmoment voor de gekozen dag niet mogelijk. Indien u eerder had besteld had u wel uit meerdere bezorgoptie kunnen kiezen.
We hebben u verschillende oplossingen geboden, incl het versturen van een andere ballon. Omdat u hiermee niet akkoord ging hebben wij u een kortingscode aangeboden.
Jammer dat we er samen niet naar uw wens zijn uitgekomen.