Ik heb laatst een bos bloemen besteld als verassing voor mijn vriendin (verjaardag) op haar werk. Speciaal daarvoor ook een apart tijdslot gereserveerd.
Bos bloemen is bij de receptie afgegeven van haar werk en dat was het. Toen ik in de avond vroeg of ze nog iets had gekregen op werk kwam ik erachter dat mijn vriendin heeft deze bos bloemen niet heeft gekregen. pas een dag later dus.
Samengevat heb ik dus eigenlijk een hele matige ervaring met jullie.
1:Voor een relatief simpel boeket heb ik meer dan de hoofdprijs betaald. (en dat zou terecht zijn als je de hele ontzorging en service daaromheen meeneemt) 2: bloemist geeft bloemen aan receptie (wat in sommige gevallen genoeg zou moeten zijn, in andere gevallen echter dus niet) 3: receptie handelt daarnaast uitermate laks waardoor het hele effect van de overbetaalde bloemen de prullenbak in kan.
Samenvattend: Helaas een slechte ervaring waarvan ik de schuldvraag in het midden laat. Technisch gezien heeft de bloemist ongetwijfeld gedaan wat hem / haar is gevraagd maar ik denk zonder pro-actief ermee bezig te zijn.